Thuiswerk

Ik denk dat ik dat eigenlijk niet graag doe, thuis werken.

Pas op, ik lig graag tot na acht uur in mijn bed (as opposed to opstaan om 6u), maar ik weet niet of ik het zo graag heb dat werk en thuis in elkaar overvloeien.

Het heeft wel iets, dat ik kan beslissen om een aflevering vna Star Trek te kijken en dan gewoon de tijd in te halen, maar toch: bleh. Ik heb graag een werk waar ik de deur kan open doen en beginnen, en de deur kan dichtdoen en er niet meer aan denken tot de volgende keer dat de ik deur open doe.

Één reactie op “Thuiswerk”

  1. Ik denk er net hetzelfde over. Het is absoluut een voordeel dat je kan thuiswerken als het eens nodig is, maar ik probeer het ook zo weinig mogelijk te doen. En wel om dezelfde reden: het is moeilijker om het werk op die manier achter je te laten; er is geen echte grens.

Reacties zijn gesloten.