Vertikaal

Ik dacht, na meer dan een maand hele dagen filmpjes maken, dat het eens tijd was om vertikale filmpjes te beginnen maken.

Het is een heel andere manier van nadenken, en da’s wel leutig. Ik heb een generiek voor mijn tuinsafari gemaakt, met als het goed is een beetje een jaren 1970-80 intro-vibe (minus de kleurcorrectie en dergelijke, want daar had ik geen zin in):

Ik had niets voorzien van onderwerp, maar om te testen eens een filmpje gemaakt voor een kookTV-achtig iets:

Veel minder tekst dan voor horizontaal, dat zit wel goed, denk ik, maar mijn aanvoelen is dat het op telefoon nog sneller moet. Ik heb bij het langste shot hierboven een aftelbalkje gezet, misschien dat dat helpt.

Wél geestig om wat te experimenteren. Ik ga dat nog wat doen, de volgende dagen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.