Ik doe vandaag een kritische verhuis op mijn bureau thuis: mijn monitors alledrie 32 centimeter naar links opschuiven. Als ik dat doe, kan ik mijn laptop naast mijn derde monitor zetten en moet ik geen halsbrekende toeren meer uithalen om tegelijkertijd te spreken naar de camera op mijn laptop én een verslag bij te houden op mijn andere computer.

Als ik mijn bureau opkuis, of eigenlijk als ik om het even wat opkuis of verzet in huis, kom ik altijd wel interessante dingen tegen. Zoals dit, bijvoorbeeld:

Jajaja: een KOSMOS 1 biorythme-calculator uit 1977. En alles werkt nog zoals het zou moeten werken, kijk maar:

Behalve dat het niet werkt voorbij het jaar 2000, ahem ja. Maar voor de rest: alles in orde! En het beschermplastiek zit nog op zowel de toetsen als op het scherm! Mint condition!