Ik ben één van die miljoenen mensen die Larnell Lewis’ magistrale drumcover van Enter Sandman zag vorige week:

Dat bracht mij naar Snarky Puppy, waar de man drumt. En naar de opname hieronder. Voor de duidelijkheid: dit is de allereerste keer dat Larnell Lewis dat nummer speelt. Dit was een opname en tegelijkertijd ook een soort auditie. Hij heeft alle nummers van het hele album geleerd op de vliegtuigreis naar de studio, op 7.5 uur tijd.

Ik kan mij zelfs niet inbeelden hoe het moet zijn om zoveel talent te hebben, en zo veel geoefend te hebben tot ge zoiets kunt doen.

En Snarky Puppy zit nu in mijn playlist ayup.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Telkens ik een concert van hen kan zien weet ik dat ik daarna mijn stokken in den haard ga wil smijten. Buitenaards.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.