Ze is er bijna, de Verapazbrug. Vandaag zat er een folder van de stad in de brievenbus met informatie over wat er voor ons gaat veranderen.

Ik ben er zeer content over, ik. Dit is het plannetje:

Heel dat omlijnde gebied wordt verboden voor doorgaand verkeer! Dat wil dus zeggen dat er alleen maar mensen mogen rijden die ernaartoe moeten komen, of er weg moeten gaan.

Dat gaat gecontroleerd worden door ANPR-camera’s, van die dingen die nummerplaten scannen. In het algemeen heb ik daar nul problemen mee: wij wonen in dat gebied, en als we er ooit met de auto van of naar rijden, is het uiteraard niet om er door te rijden. De manier om van en naar ons huis te gaan, is ook niet echt veranderd, ondanks de nieuwe eenrichtingsstraten.

Ik vraag mij alleen af wat dat betekent voor situaties zoals vorige week, als we met een aantal mensen naar Kerksken aka Hol Van Pluto zijn gereden: dat was vertrekken buiten de zone, mij komen ophalen, een tweede persoon ophalen, en dan ‘s avonds in omgekeerde richting hetzelfde. Zou dat dan twee keer een overtreding geweest zijn?

Ik ga het eens vragen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.