Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Scold

Gedimme, ik heb mijn verhemelte verbrand. Daarjuist karamellen gemaakt (uitloper van gekaramelliseerde appels voor de kinderen om bij hun gehaktballetjes te serveren omdat ze de pizza niet moesten hebben, de ondankbare krengen), en natuurlijk zo slim geweest om de lepel eens af te lekken.

Idioot! Niet doen!

Enfin, nu lijd ik dus afgrijselijke pijnen. Unbearable pain! The pain! It burns! Zucht.

4 reacties

  1. Had ik u niet gezegd dat die pizza’s geen goed idee waren …

  2. Eik, karamellen-appels bij gehaktballetjes! Ganda-ham met meloen, eik! K’nijn met pruimen, eik!! Croque hawaii, eik!! Kip met appelmoes, eik! Het ligt gewoon aan mij hoor, ik verafschuw elke combinatie van zout met zoet. [/rant]

  3. Lijstje “Idioot! Niet doen!”: iets opwarmen in de microgolf met vershoudfolie er overheen en als die er dan opgeblazen als een varkensblaas uitkomt dat onmiddellijk lospeuteren…

  4. Ik ben zo’n hele lijst aan het aanleggen šŸ™‚

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑