Fotolog, nog

Vandaag nergens naartoe geweest, en bijgevolg niet echt foto’s voor op mijn fotolog te zetten.

Alhoewel, bij nader inzien: twee foto’s van de kinderen. Een van Zelie:

..en een van Louis:

Alletwee geen goeie foto’s (slecht licht, niet scherp, teveel ruis wegens te donker en dus “400 iso” instelling moeten forceren), maar wel fijn om zien (voor ons toch). Ik had eerst die eerste erop gezet omdat hij technisch marginaal minder slecht is, maar die tweede is eigenlijk wel beter. En dus staat die er nu op.

Wat er mij over doet nadenken: wat is eigenlijk de regel met zo’n fotolog? Niet dat ik precies voor regeltjes ben, maar ik zet alleen foto’s van de dag zelf on-line. Ik zie dat Bruno een—overigens heel mooie—foto van jaren geleden on-line zet, en bij nader opzoeken blijkt dat inderdaad de regel te zijn: alle dagen een foto, maar niet noodzakelijk van de dag zelf. Zo heeft Chromasia reeksen foto’s die hij trekt en dan later één voor één post (al probeert hij ze wel niet te lang te laten liggen) en doet Shutterbabe nu ook al een paar dagen paarden.

Er zijn er wel een aantal die dagelijk een die dag zelf getrokken foto posten—onder meer Formerly669, bp.underground—maar ’t is meer de uitzondering dan de regel.

Oh well.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.