Project

Het begin van het verslag van de vergadering van Gentblogt van gisteren:

Mevrouw de voorzitter opent de vergadering om 20u13 en neemt de aanwezigheden op.

Aanwezig: Ilse, Michel, Bruno, Steven, Hans, Peter DP, Karolien, Jeroen, Jean-Marie, Patricia, Griet, Katrien, Wouter, Hugues, Tom, Joke, Tessa, Els, Teun, Lien, Dimi. [Steve vervoegt de gelederen om 21u10]

Dat is twee. en. twintig. man. Indrukwekkend, vond ik dat.

‘t Is ook maar om te zeggen dat we er een serieuze lap op gaan geven, met het project. En dat de Gentse Feesten bijvoorbeeld wel iets worden om naar uit te kijken. Maar net zozeer het Blue Note Records Festival, en de Literaire Lente, en een aantal leutige series (huizen! en kinderen! en sex!), en vanalles en nog en te veel om op te noemen.

Zo veel te doen maat. En zo wijs.

15 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.