Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Drukskes

Vandaag in Antwerpen gewerkt. De mannen van het openbaar vervoer vonden het nodig om te staken, wegens agressie hoor ik net. Fijne kerels: bus 1 en 13 rijden niet, maar al wat meer dan 100 is reed wel lustig, dus stonden we daar: te schilderen, en meer dan een half uur te wachten op een bus die eigenlijk om de tien minuten zou moeten komen.

Ik ga niets zeggen over Antwerpenaren, want ik werk vanaf vandaag een groot stuk van de tijd temidden ervan. Maar plannerdink van De Lijn: ge trekt op niets.

Alla. Vanavond (straks) weer naar huis, nog wat studeren op de trein denk ik, en dan linea recta naar Comedy Zone. Bart Cannaerts, Philippe Geubels, Han Solo en –joy!- Henk Rijckaert vanavond. En dan foto’s ontwikkelen en een artikel schrijven voor Gentblogt.

En dan morgen een seminarie ’s morgens, en een meeting ’s namiddags, en wat gewoon werken, en schijrven, en dan weer naar Comedy Zone, en foto’s nemen, en ontwikkelen, en een artikel schrijven. En donderdag werken en Comedy Zone en artikel. En vrijdag hetzelfde. En zaterdag rusten en Comedy Zon en artikel.

Wijs! Maar ik denk dat ik mijn slaap op de trein wel nodig zal hebben.

6 reacties

 1. Op zijn Oostvlaams: ’t is nen djèfle. .

 2. wat wordt het nu op dien trein ? studeren of slapen ?

  Of slapen met uw hoofd op uwen boek, dan doet ge het alletwee in ene keer.
  Time management.

 3. Het feit dat er alweer gestaakt wordt, is provocatie. En provocatie lijdt vaak tot agressie. En dan maar klagen, en verwonderd zijn dat er niet massaal op openbaar vervoer overgestapt wordt…

 4. Ik heb deze week iets gehoord op de radio over een Nederlander die de mensen sneller (vakliteratuur) leerde lezen. Tot 2000 pagina’s per uur. ’t Was in de ochtendshow op StuBru.
  Misschien is dat iets voor u? ’t Is geen leven hé, zo’n druk leven 😉 (of net wel natuurlijk.)

 5. smart reading.
  Zou dat ook wel willen kunnen.

 6. Dank je, Michel, dat je je mond houdt over Antwerpen. Ik vind: het mag eens stoppen, dat Antwerpenbashing. Wij kunnen er ook niets aan doen dat we de grootste zijn. Muhaha (groen licht schijnend van de voeten richting neusgaten).

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑