Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

O ja, en nog iets

Die dingen die ik gekocht heb in Den Ameriek, te weten één bluetooth handset en één Kaoscillator: ge zijt allemaal jaloerzigaards.

Al die mensen die mij uitlachen omdat ik met mijn handset aan mijn oor zit en hem sinds gisterenmiddag niet meer loslaat: ge kunt er niet tegen dat ik iets wijs heb en gulder niet. En die mensen die zeggen dat er alleen maar ruis uitkomt als ik erin spreek, die zijn gewoon van slechte wil. Als ik wil, dan kan ik zelfs die handset gebruiken om oproepen mee te doen: op de grijze knop duwen, en de naam van de geadresseerde spreken. En dan doet de telefoon het gesprek. En gulder nu.

En al die mensen die me met een onbestemde doch gelukzalige glimlach zien op en neer wippen op de tonen van 90 bpm doenke doenke muziek die ik zelf gemaakt heb: de Kaoscillators zijn uitvekocht, haha!

Een X/Y-pad dat afhankelijk van het instrument allerlei parameters controleert of een drum pad is, loops en overdubs, én het werkt op batterijen.

Mwoe.

Ha.

Ha.

Ha.

5 reacties

 1. Wat, ze verkopen geen bluetooth in Belgie?

 2. Ik ben een “jaloerzigaard” op Uw synthesizer, oftewel dat kaoscillator-ding!!

  Als je naar Florida gaat pas ik wel op dat ding!
  Machtig speelgoed.

 3. Ok ik ben officieel jaloers op die Kaoscillator, dat moet ik toegeven.

 4. With all respect, maar het klinkt als een gehoorapparaat voor ouderen!

  Who, jealous, me? 🙂

 5. Wat, geen iPhone meegebracht?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑