Ik ben een gevaarlijk fenomeen

Na dagen van glashard ontkennen en dan genuanceerd ontkennen, vandaag in De Standaard: De Crem bekent telefoontje met baas blogster. En ook:

Minister van Defensie Pieter De Crem roept iedereen op zich te bezinnen over het ‘gevaarlijke fenomeen van webloggen’.

Pieter De Crem is een gevaarlijk, haatdragend, vies ventje. Nem.

Verbeten deed De Crem een oproep tot het halfrond: ‘Ik wil van deze gelegenheid en dit non-event gebruik maken om een gevaarlijk fenomeen in onze maatschappij te signaleren. Wij leven in een tijdgeest waarin het iedereen vrij staat naar goeddunken en zonder enige verantwoordelijkheid op blogs te gaan posten. Dit overstijgt zelfs het moddergooien. Het is bijna onmogelijk om zich daartegen te verdedigen. Iedereen van u is een potentieel slachtoffer.’ Luid applaus op de banken, zelfs hier en daar van de oppositie.

Ach, ach. Leef er maar mee, meneer De Crem. En ondertussen: hoe zat het nu met die vergaderingen in New York waarvan u eigenlijk al wist dat het niet door zou gaan?

Een mens moet zich eigenlijk maar één vraag stellen: hoe zou Pieter De Crem hiermee omgegaan zijn als hij in het halfrond zat en het bericht was over Flahaut geweest?

Juist.

Update trouwens:

gevaarlijk

21 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.