Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

uwged8

Uwged8In ware kamikazestijl, zo van “we kunnen er blijven over palavaren maar voor hetzelfde geld beginnen we er gewoon aan”: uwged8.

Gentblogt doet vanaf morgen een wekelijkse top acht van Gentse muziek. “Gents” wordt daarbij redelijk ruim genomen: minstens één van de groepsleden woont of studeert in Gent, en verder zijn wij daar niet sectair in.

Is dat niet een beetje beperkt, Gentse muziek? Zijt ge dan niet rap uitgepraat? Euh, nee. Kijk eens op Myspace alleen al, bijvoorbeeld. Of zoek op vi.be naar regio Gent.

Punk, rock, jazz, klassiek, avant garde, dzjoem dzjoem; in het Nederlands, in het Kikongo, het Engels, het Frans, zonder woorden: allemaal eender. Professioneel, amateur, alleen of in groep: kom maar op.

Oud of nieuw, bekend of onbekend maakt ons ook niet uit, maar we hopen er alvast enorm veel nieuwe en tot nog toe onbekende Gentse muziek mee te leren kennen.

Oh, en: helemaal honderd procent in orde met SABAM, jawel.

10 reacties

 1. Misschien http://www.uwged8.be/ reserveren 😉

  Oh en nogmaals bedankt voor de kaartjes van Gunther Lamoot.

 2. In Gent?

  Laat ons beperken tot de Gentse masters bijeen. Op zichzelf al behoorlijk veel.

  Binnen creatieve muziek Internationaal sinds lang erkende masters:

  Bijloke 27 mei 2008 :
  http://www.debijloke.be/evenement.php?id=758

 3. De wet van de inertie heeft zijn stempel gedrukt;

  Het is vanzelfsprekend concert 27 mei 2009, niet 2008.

 4. Aan wie die logo’s maakt: pixelfonts moet je gebruiken op 8 pt, of een veelvoud daarvan (16, 32, …) anders zijn ze niet scherp/mooi. Voila 🙂

 5. Ik zal er dan eens vanavond een oog op slaan: ’t was een voorlopig logo om toch iets te hebben op onze interne, ahum, projectwikipagina — en nu is het plots op het internet terechtgekomen.

 6. Ben benieuwd of je geen last gaat krijgen met platenmaatschappijen. SABAM is één (tamelijk duur) ding, de rechtenhouders of hoe heten die dingen een ander. Verder natuurlijk alle suc6 met uw ged8!

 7. @Dirk: de mannen en vrouwen van Gentblogt gaan niet over 1 nacht ijs hoor

 8. Aan Youri: pixelfonts moet je vooral gebruiken op een grootte die een veelvoud is van het beoogde aantal pixels, me dunkt. 🙂 Doch verder een terechte opmerking.

 9. Ik dacht- naiefweg – dat het om muziek ging. Dacht ik even.

  Blijkt het te gaan om “pixelfonts”.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑