De eeuwigheid in

Ambitie is mij totaal vreemd. Op één na: ik zou enorm graag iets gepubliceerd hebben. Dat ik niet in de nevelen der tijd voor altijd verdwenen zal zijn, als ik dood ben.

‘t Is mijn eigen stomme schuld dat het niet voor mij zal zijn, de academische wereld, en dat ik het welicht dus wel kan schudden, wat dat vereeuwigd in de annalen van de wereldkennis betreft.

Maar hey, I’ll take what I can get:

Motmuggen

Ik sta wetenschappelijk gepubliceerd. Met foto’s, weliswaar, maar ‘t is beter dan niets.

Boumans, L., Zimmer, J.-Y. & Verheggen, F.: First records of the ‘bathroom mothmidge’ Clogmia albipunctata, a conspicuous element of the Belgian fauna that went unnoticed (Diptera: Psychodidae).
Phegea 37(4): 153–160.
The ‘bathroom fly’ Clogmia albipunctata (Williston, 1893) (Diptera: Psychodidae) is a cosmopolitan species that is commonly found in bathrooms, kitchens, sewage treatment plants and compost heaps. Of circumtropical origin, the species probably spread to synanthropic habitats in northern and central Europe during the past decades. The first documented findings in Belgium are discussed, together with general information on the biology and recognition of the species.

Dat pakken ze mij al niet meer af, ha!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.