links for 2010-07-14

  • Adolph Hitler was not a lover of mayonnaise, which is really quite surprising considering mayonnaise is white and far superior to all other condiments. During World War II, Georges Mora [born Gunter Morawski in Leipzig in 1913] and French mime artist Marcel Marceau were refugee smugglers with the French Resistance. Mora observed German soldiers would never search sandwiches with mayonnaise for fear it would stain their uniforms. (Hitler was a bit of a Nazi when it came to uniforms.
  • This made my day. ’t Is niet elke dag dat je zo’n goed uitgevoerde troll ziet.
    (tags: reddit family)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.