Christus koning, ik was vergeten

Christus koning, ik was vergeten hoe traag de portable wordt in development mode: ColdFusion MX, Dreamweaver MX, SQL Server 2000, een stuk of vijf browsers open op allerlei, en uiteraard nog in de achtergrond Radio Userland om van te kopiëren en om een progress report in te schrijven.

En wat ik ook vergeten was, is hoe rap de tijd voorbijgaat. Ik weet niet hoe lang ik dacht dat ik bezig was, maar zeker nog geen twee uur. En nochtans is de film op bbc2 al voorbij, en die was nog niet bezig als ik begon…

Bon. Database bestaat (simpel, drie tabellen: tblItems, tblCats en tlItem_Cats), basissite staat er (simpel, standaard-fusebox in xhtml met css dinges), en nu installeer ik juist soEditor Lite van SiteObjects (die gasten moeten trouwens redelijk pissed geweest zijn met <cfxml>).

En dan een simpele entry-page maken. Simpel. Hold that thought.