Foldertje van Kris Demey gezien

Foldertje van Kris Demey gezien voor het Kaaitheater. Nogal wat veranderd van stijl, maar wel mooi. “Kaaitheater” stond scheef, zoals op het geboortekaartje van Ramon. Enfin, geboorteposter.

Ik vraag mij af hoe het is met hem en Hilde, ik kom er alle weken wel eens voorbij maar ik durf niet aanbellen. We liggen trouwens nog altijd met een cadeautje voor de geboorte, en da’s ondertussen al bijna twee jaar geleden denk ik…

Alla, script uitschrijven voor koud klanten te bellen. Van koud gesproken: de airconditioning heeft het hier weer begeven: vanmorgen is het bureau weer eens ondergelopen, en de koelinstallatie kraakt vervaarlijk.

En vreemd genoeg is er een vochtplek boven het toestel, op het plafond. Vreemd.

Van vochtplekken gesproken: op het gelijkvloers is het ook proper. Het heeft zodanig binnengeregend in de bergruimte dat het door het plafond tot in de inkomsthal is beginnen zeiken. Donkerbruine plekken op de muur, en de naden van de gyproc helemaal nat tot voorbij de inkomstdeur. En deze week moeten we die bergruimte leegmaken, ik moet er niet aan denken wat we daar gaan vinden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.