Nominaties. Ester: Hanz omdat ze

Nominaties.

Ester: Hanz omdat ze er het minste contact mee heeft. En omdat hij soms te veel binnen de lijnen loopt. En ook wel érgens misschien omdat hij een man is. Daarnaast Davy, om dezelfde redenen. Omdat ze som het gevoel heeft dat hij niet goed tegen zijn verlies kan.

Anick (die ferm verdikt is trouwens): Jolie, omdat zij zich bij Jolie minder op haar gemak voelt dan bij de rest. En Sabrina, omdat ze er minder contact mee heeft.

Jolie: Heidi, maar geen idee waarom. Pff, zwak. En Peter omdat ze dan de fles porto voor haarzelf heeft, dat ze ze niet meer moet delen met iemand anders. De trien.

Bianca: Ludo de vlieg en Patrick. Maar eigenlijk weet ze’t niet. Of wacht, ja: Bert en Kelly, maar ze weet niet waarom. Ze wou eerst Jolie nemen omdat ze vals zou zijn, maar gisteren heeft ze er zo mee kunnen lachen dat ze nog wat wil wachten. En Bert en Kelly hebben hetzelfde lieve, stille genietende karakter. Terwijl Bianca helemaal actief is, en als ze verder moet denken blijft ze liever niet met rustige personen achter.

Heidi (beeldig nachthemdje trouwens): Jolie omdat ze al haar eerste nominatie was. En van de jongens nomineertr ze Hanz. Omdat ze er het minst van al mee bezig is.

Sabrina: Ester, omdat ze bij haar eerste gedacht blijft. Weinig contact, en een mens moet er toch twee pakken, en hoe gaat dat, inderdaad. En dan nog Heidi.

Zoals alle jaren dus: de wijven op de wijven.

Eurgh! Een goede vriend van Hanz laat ons weten dat de ex-vriendin van Hanz zegt “dat er serieus wat vlees aan de haak hangt”. More. Information. Than I needed.