Nominaties van de gasten. Peter:

Nominaties van de gasten.

Peter: Sabrina, zoals vorige keer. Teveel met zichzelf bezig dan met de groep. En Bianca. Hij twijfelt, maar hij baseert zich op een discussie van Bianca en Sabrina met Jolie, waar ze met twee op één zaten.

Filip: Jolie, al gaat het wel goed met haar tegenwoordig. En daarnaast Wino. Omdat hij de laatste week minder in de grep zit. En dat hij zelfs vaak dingen doet tegen de groep.

Davy: Bert en Ester. Hij weet niet waarom. ‘t Konden even goed twee andere namen zijn. Bert misschien omdat hij het minst bij hem past. En Ester misschien omdat het de vrouw is waar hij het minst contact mee heeft.

Wino: Bianca en Sabrina. Omdat één van de twee die naam op de muur zou geschreven hebben.

Kelly mag kiezen of hij de stand van zaken van nominaties wil weten. Hij weigert, en hij kiest zelf, als handlanger. Bianca en Filip. Omdat zij heel waakzaam overkomen.

Hanz: Jolie en Heidi. Jolie omdat ze voor spannigen gezorgd had. En Heidi ook om dezelfde reden.

Bert: Wino en Hanz, dezelfde als vorige keer. Om dezelfde reden als vorige keer: hij deelt de nominaties mee volgens zijn principes, en dan volgt nog één woord: “punt”. Hm. Kleine krachtmeting met Big Brother, die echt wil weten waarom. En zolang hij het niet weet, mag hij de dagboekkamer niet uit.

Ondertussen zit hij er al tien uur in! Fantastisch!