Bert blijft bij Hanz en

Bert blijft bij Hanz en Wino, omdat hij volgens zijn gevoel meent dat die twee hem minder liggen dan de rest van de mensen. Hij gunt BB de illusie van de macht niet meer. Voilà. Hij heeft die twee al van het begin genomineerd, niet met slechte bedoelingen, maar het is net iets minder close dan de rest.

Filip geeft Bianca op voor vertrek. Omdat ze het deze week te grof gemaakt heeft. Met Ester dus. En Sabrina, haar paniekreacties irriteren hem.

Kelly nomineert Filip, omdat hij denkt dat die het slimst is en te goed uitkijkt. En ook nog Hanz. Omdat die samen met Filip zou gaan zoeken.

Davy neemt weer dezelfde als vorige keer. Hij hoopt dat ze niet genomineerd worden, maar ja. Bert dus. Maar hij weet niet echt waarom. Omdat hij het minst bij hem ligt. En behalve Bert ook nog Heidi. Al heeft ze hem gezegd dat ze hem nooit zou nomineren.

Wino pakt Bianca, omdat hij die vorige week ook genomineerd heeft. En omdat hij nomineert op vermoedens van “wie heeft Hanz op de muur geschreven”. En Heidi. Omdat ze over haar toeren gedraaid was na een woordenwisseling na de exit van Jolie.

Peter ziet het niet zitten om te nomineren. Hij pakt Wino, omdat hij na de proef met de blinddoeken, als het daar een stal was, zich zat gedronken heeft en gewoon gaan slapen is. En Bianca. Omdat hij gehoord heeft wat er gebeurd is met haar en Ester.

Hanz neemt Bianca, omdat ze soms wat raar overkomt in sommige situaties. En voor onnodige stress zorgt. En Heidi, zoals vorige keer, omdat ze bij de opdrachten veel te pietje-precies was en heelder scènes maakte.