Zo’n takkewijf op Big Brother.

Zo’n takkewijf op Big Brother. Bah. Even kijken naar de site, ik wet haar naam nog niet… Ha. Sabrina 23, en ik kan haar al niet af. ‘t Begint goed.

Siska: “cho, ik oopn datn noh opdrahtn volhn dak noh beter zal vindn”. Esther en een andere pipo, beiden limburgs van aard, liggen in bed en die gast wil al van bil gaan. Hij probeert de “toch raar dat wij elkaar niet kennen en dat wij hier in bed liggen naast elkaar en dat als wij willen wij elkaar gewoon kunnen knuffelen hé”. Wiet.

En Hanz en die andere, eum, Anick 22 spring in ‘t veld uit Lommel moeten bedelen om voedsel. Pfff. Ik ben al vergeten wat ze moesten doen in Bonn.

In ieder geval moesten de anderen een stopel plasticine in een omgekeerde piramide wurmen.

Cringe TV!! “Wei sein aus eine tv, only duits oder nederland? nicht nederland ah ok, wei mussen iets haben zu essen und wir haben keine gelt und ich habe eine schöne frau und und haben sie eine fles wein oder so und o ja, entschuldigung haben sie eine dinge für die flasse ein sleutelhanger oder so”. Aaaargh!

En die twaalf die daar achterblijven zijn aan het slijmen bij BB: of de opdracht niet in gevaar zou komen als ze als die drank opdrinken en zo. Miljaar het steekt mij tegen.

Wino (Vraag in Leuven aan vier mensen of ze “De Wino” kennen en er zal gegarandeerd één iemand dat kunnen beamen!) trekt de polonaise op gang. 

Ondertussen Hanz: haben sie eine brootchen für geschkenk bitte? Ja? Moment bitte ich hale meine fraulein.

Esther (Bij een echte vrouw horen een mooi stel borsten, dus kreeg ik ze cadeau van papa toen ik afstudeerde!) is al aan het aanpappen met Kelly (ik blijf geloven dat wanneer je iets goed doet voor een ander, je iets zal terugkrijgen). Rugmassage, jaja.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.