Binnen niet zo lang meer

Binnen niet zo lang meer zal ik een echt oude mens zijn. Ik ben daar wel een beetje bang voor. Niet het oud worden zelf, maar dat ik mijn hersenen zal verliezen. En dat ik het maar zal beseffen als het te laat is.

Op dit ogenblik zijn er een aantal dingen die ik echt goed kan, maar zal ik het merken als dat minder zal worden? Of zal ik gewoon meer “off-days” hebben? Zal ik mij meer en meer moe voelen ‘s morgens en ‘s middags? Zal ik mij aan kleine dingen storen en dat als excuus gebruiken om te zeggen dat ik mij niet meer kan concentreren? Of zal ik op routine verder teren, en mijzelf wijsmaken dat er eigenlijk niets aan de hand is?

En zal ik dan één voor één mensen zien doodgaan rond mij? Zal ik mijn kinderen overleven of niet?

We zien wel, zeker?

Één reactie op “Binnen niet zo lang meer”

Reacties zijn gesloten.