Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Bah, “Alles kan beter”. Ik weet niet of je’t kent, maar ‘t is een programma van een paar jaar geleden van Marc Uytterhoeven, die lang als Vlaanderens Televisiehoop In Bange Dagen naar voren geschoven werd.

    Hij maakt programma’s die dan voor Vlaanderen vernieuwend zijn, maar eigenlijk voor een groot deel afgekeken van het buitenland. Zo had je “het huis van wantrouwen”, een doorslagje van Noel’s House Party (minder plat, dat wel) gecombineerd met een aantal “vaste rubrieken” zoals in Ciel Mon Mardi! vroeger. En “Alles kan beter”, een beetje een afkooksel van Have I Got News For You en That Was The Week That Was en De Perschefs en zo op radio.

    De filmpjes zijn wel goed, maar ik snap niet waarom ze daartussenin per se geforceerd spontaan willen doen: dan komt er zogezegd een vraag uit het publiek (“wat zou het panel doen mocht…”), en an zitten ze hun blaadjes af te lezen en te doen alsof het allemaal ter plekke uitgevonden wordt… zucht.

    En ze knipper er echt niet genoeg in: als je naar zo’n opname van Have I Got News For You gaat, zie je dat die wel twee uur kan duren, waarvan een half uur uitgezonden wordt. Dan weet je ‘t wel natuurlijk.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.