Kom het tegen: mijn weblog

Kom het tegen: mijn weblog gebruiken als todo-lijst.

Ik zit nu voor ‘t moment op het feestje van An voor haar dertigste verjaardag dus ik heb niet veel tijd (Sexy Motherfucker van Prince yay straks dansen), maar: niet vergeten om Katrien een mp3-tje op te sturen van The Mercy Seat in de versie van Johnny Cash.

Ik heb haar namelijk beloofd dat als ze dat ooit spelen, ik met haar zal dansen.

En dan proberen uitleggen aan Sandra waarom ik niet met haar dans…

Hola, dansplaat van die hollanders. Ik ga terugkeren naar de dansvloer. Het is vreemd, ik ben al heel de avond in een soort mood waar ik eigenlijk wel enorm zin heb in dansen en aangezien het allemaal mensen zijn die ik ken, zou het er wel eens van kunnen komen.

Enig probleem: ik ben nog net niet zat genoeg om al mijn inhibities kwijt te zijn, maar ik ben het bier wel al beu gedronken. Eens kijken of er iets anders is, maar ik vrees ervoor.

Note to self: in het vervolg mijn eigen Absolut meenemen naar feestjes.

Trouwens: we gaan een feestje voor Sofie haar verjaardag organiseren in de remise bij ons thuis! Joechei! Een okkasie om (1) de remise leeg te maken en (2) electriciteit te leggen in de remise en het achterhuis.

Maar later meer: nu ga ik terug, met een omweg via het wc, want de innerlijke mens moet ook geleegd worden.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.