Nnnnice! Voor de rest: ik

Nnnnice!

Voor de rest: ik ben mijn computer aan het opkuisen om hem straks te herformatteren en te herinstalleren. Enerzijds enorm vervelend werk wegens véél werk. Maar anderzijds ook zeer bevrijdend: eindelijk eens al die geaccumuleerde troep eraf, en een schone lei om mee te herbeginnen.

Even inventariseren wat er zeker weer op moet:


 • Windows XP: staat op de setup-disk, da’s dus niet moeilijk
 • Windows XP SP1: te downloaden
 • Nethack: het eerste dat ik op een nieuwe computer zet. Essentieel. Downloaden.
 • ColdFusion MX: op fp32gent1

 • SQL Server 2000: op fp32gent1
 • Office XP: corporate license, staat hier ergens op CD
 • Radio Userland: copiëren van backup
 • Dreamweaver MX en Homesite+: op fp32gent1
 • Dynomite: ergens op CD staan
 • Mame: van backup
 • Photoshop 7: van fp32gent1

Is dat alles? Ik denk het wel. En, get this: niet één gepirateerd of illegaal programma!