Vraag mij niet waarom, maar

Vraag mij niet waarom, maar ik heb daarjuis een volledige aflevering van Sheena ondergaan.

She is the protector of the jungle, a force of nature and one with the animals. A child of Africa. A legend of the people. A modern day hero… she is Sheena. Orphaned by tragedy at a young age Sheena was raised by Kali, the last living member of the Kaya tribe. The tribe held the mystical and secret power of shape shifting, and now it is a gift shared by Sheena. It is her destiny to use her extraordinary power and her understanding of a past civilization to the modern world.

Yeah right. Een stap vooruit iedereen die denkt dat Gena Lee Nolin het meer dan een half uur alleen in de jungle zou uithouden.

Zó slecht! En dat terwijl er verdorie al die goeie programma’s waren op al die andere posten. Zoals Dukes of Hazzard op kanaaltwee, en straks de herhaling van Big Brother van gisteren: ik ben benieuwd waar de ruzie tussen die flurk Davy en Bert.

Ik kan mij moeilijk inbeelden dat Bert zich echt kwaad zou maken. Maar aan de andere kant: die Davy is zo’n irritant ventje, dat het mij niet zou verbazen. Alla. We zullen straks wel zien zeker?