OK, een compromis ondertussen: ik

OK, een compromis ondertussen: ik heb ClearType aangezet op de computer, al is het geen LCD, en al vermoed ik dat mijn ogen gaan beginnen tranen binnen een paar uur.

Probleem is dat ik thuis wel een 21-inch monitor heb, maar aangezien ik hem zelf heb moeten kopen, en ik toen nog niemand kende die 21-inchen verkocht aan schandalig lage prijzen aan zijn collega’s, nu ja, aan sommige collega’s :), heb ik zo ongeveer de goedkoopste monitor op de markt gekocht.

En ‘t is dus geen goeie monitor, zeker niet om op te programmeren of van XML-neukerij te doen. Was het niet dat die dingen zo duur zijn, ik zou mij een grote LCD-monitor kopen.

Eens kijken op Tweakers.net waar de goedkope (daar ga ik weer) grote LCD-monitoren te vinden zijn, en voor hoeveel geld. En dan eens kijken bij c|net welke de goeie monitoren zijn. Ik wil zeker 1600×1200 hebben, en als het kan meer. En dan eens kijken wat ik realistisch gezien zou kunnen kopen.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.