En ik zou eigenlijk graag

En ik zou eigenlijk graag een iBook hebben. Als ik erove nadenk, doe ik op de portable niet veel meer dan bloggen en surfen, met occasioneel eens wat Photoshop erbij, dus ik zou eigenlijk niet veel problemen moeten hebben.

En dan zou ik eens wat OSX kunnen prutsen.

Akkoord, akkoord, ik heb helemaal geen iBook nodig, en ik zou mij wellicht blauw ergeren aan de kleine ongemakken (geen keyboard shortcuts of zo?), maar toch, een mens kan dromen.

When my ship comes in dan maar zeker? Het eerste geld dat we nu binnen krijgen gaat naar de verbouwing van het achterhuis, het volgende naar de inrichting van de keuken, het geld daarna naar een nieuwe trap en een vloer op het eerste, maar daarna gaat het naar een iBook! HA!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.