Goede programmeervoornemens voor 2003: in

Goede programmeervoornemens voor 2003:


 • in het algemeen: weer meer hands-on zelf programmeren op het werk

 • mijn bibliotheekbeheerprogramma in Delphi afmaken

 • mijn blogapplicatie in ColdFusion herschrijven, uitbreiden en gebruiken (ha!)

 • PHP degelijk leren

 • een programma schrijven in java

 • een nieuwe programmeertaal leren, misschien c# of vb.net

Algemeen goede voornemens voor 2003:


 • gezonder leven (ha, kan moeilijk ongezonder dan nu, dus moet niet moeilijk zijn)

 • rijbewijs halen (jawel!)

 • haar knippen (ook jawel!)

 • vriendelijker zijn tegen de mensen

 • minder met mijn voeten laten spelen

 • een kuisvrouw zoeken

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Al enkele weken lees ik uw weblog met bewondering, vooral wanneer het gaat over uw werk als programmeur. Ik zit in mijn eerste jaar Toegepaste Informatica op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Het viel mij al eerder op dat u alles met het openbaar vervoer doet. Ik geraak er maar niet aan toe om mijn rijbewijs te halen. Simpelweg geen tijd, of misschien maak ik mezelf maar iets wijs en heb ik wel tijd, maar durf ik het gewoon niet. Anyway, het doet mij goed om te lezen dat een programmeur als uzelf toch zo ver geraakt is, zonder rijbewijs 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.