Auw

Nu ben ik al heel de avond mottig, en kan ik alsmaar moeilijker typen wegens stram, voel ik aan mijn rechterarm en staat die precies helemaal blauw, en vraag me ik al de hele tijd af wat er aan de hand zou kunnen zijn…

Ha. Flu shot vandaag op het werk.

Wel een vreemde bedoening hoor, voor de rest: we werden één voor één uit de general meeting geropen om naar de dokter te gaan. Blijkt dat het een vriendelijke man is, daar in het geheel niet van… maar, euh, zo als eerste beeld is een man die volledig in zwart leer gehuld is aan een tafel vol met inspuitdingen toch wel écht een vreemde ervaring.

Afijn: prik, hopla, geen erg, briefje gekregen, terug naar beneden, verder meeting.

Maar vanavond dus: auw.

(jawel, geropen is een correct gebruikte vorm van “roepen”)

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Ik laat me al een paar jaar inenten tegen de griep. Ik ben daar nog nooit mottig van geweest, maar bijna altijd zwol de plaats van de inspuiting op en dat bleef dan een week of zo een harde plek van en centimeter of vijf diameter, die jeukte en gloeide. Dit jaar niks van dat alles: ik ben twee weken geleden ingeënt, en door het uitblijven van neveneffecten vroeg ik me al af of er eigenlijk wel iets in dat spuitje zat.

  2. En helpt dat uiteindelijk om geen griep te krijgen ? Ik heb zo de indruk dat Michel het hele jaar door last van griepen heeft. Misschien eens proberen zonder die prik ?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.