Aspartaam

Schrijft Stijn:

Lieve heeft iets gehoord over aspartaam, en dat het toch niet zo goed zou zijn voor het lichaam? EINDELIJK komt het wat in de publieke kennis. Ik had al zo’n vermoeden dat aspartaam niet zo goed is om binnen te krijgen van iedere keer ik kotsmisselijk rondliep voor de rest van de dag na Cola Light te drinken.

Aaaaarrrrrrrgggghhh!!!! En ik ken iemand die zijn nicht naar Australië was gegaan en teruggekeerd is met een zweer op haar gezicht en drie weken later barstte die open en kwamen er spinnen uit! En in Japan maken ze het schijnt echt waar Bonsai katjes. En o ja, ik heb een mail gekregen, en als ik die forward, zal Bill Gates mij vijf dollar opsturen!!

Neen! Neen! Neen! Dat van die aspartaam is nonsens! Een hoax! Een urban legend! Meer details hier te vinden, en dat ik zo’n dingen niet meer moet lezen! 🙂

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik heb het niet uit een hoax, er is een ganse site over gemaakt, zijnde http://www.aspartaam.nl en ik zou begot niet weten wat er nu van aan is.
    Aangezien aspartaam er vooral van beschuldigd wordt om het serotonine-niveau van een mens te benvloeden, dacht ik het zinvol om eens een maand zonder te proberen.

  2. ok, ik ga niet ontkennen dat het misschien een hoax kan zijn, maar ik ga er zeker niet mee akkoord om er alles mee van tafel te gooien! Als erkende medische testers er misschien tests over zouden doen, dan weten we meer. Ik hoop dat ik er toch akkoord bij vinden dat het een jammere zaak is dat er nog geen tests naar gebeuren. Of het zelfs verdacht is, dat laat ik graag aan de conspiritors over.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.