Voorlopig even het laatste wapenfeit

Voorlopig even het laatste wapenfeit van vanavond: tijdelijke homepagina voor dekust.org in mekaar gebokst.

Kris bij Griffo zei dat een affiche ontwerpen 25% van het werk was, en dat de logo’s van de sponsors erop krijgen de rest van de tijd in beslag nam. Wel, zelfde situatie hier, behalve dat niet alleen de logo’s van de sponsors vaststonden, maar ook de te gebruiken foto (die redelijk donker is), de riemen tekst die erop moesten, het exacte kleur eidooiergeel, enfin, alles quoi.

Versie 2.0 van ons CMS (Medusa aan de webkant en Perseus aan de windowskant) wordt zó schoon! Normaal gezien zouden we iets dergelijks enorm algemeen aanpakken, zo hebben we het ook gedaan met de Backbone en met MfW Front Office Manager, maar ik was al vergeten hoe bevrijdend het is als iets gewoon op maat van de klant kan geschreven worden en dat in het achterhoofd niet moet gedacht worden over hoe deze of gene functie te beperkt of niet algemeen genoeg is.

Nu ja, niet dat het zo zal blijven natuurlijk. In Q2 en vooral Q3 zullen we, ahem, niet moeten stilzitten. En zal het wel degelijk weer met produkten voor algemene distributie zijn. MWS voor MfW 6.3+ bijvoorbeeld. Brrrr.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.