Brr. Vergaderingen heel de dag

Brr. Vergaderingen heel de dag lang: eerst van projecten, en dan van verkoop aan onze collega’s van hieronder, en dan in Brussel met Alex en Jack en Ron en al.

En nu werken aan een lelijke lay-out van een grote website, waar ik al een tijd niet meer in geloof. In de lay-out bedoel ik dus.

En morgen (straks) presentatie voor een marketingstuurgroep, bah. Enfin, ik ga denk ik een klein beetje shuteye vangen, en dan weer opstaan om mijn post van vandaag bij te werken en zo. De mailserver is weer immens traag (of beter: mijn mailbox zal wel weer corrupt zijn, al is hij eigenlijk helemaal niet zo groot).

En negen kansen op tien heb ik al die goeie programma’s op tv gemist. Ik weet al zeker van Happiness, en het zou mij niet verbazen als ik The West Wing of zo ook zou gemist hebben. Bah.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.