En ondertussen heb ik al

En ondertussen heb ik al een bus gemist: toen ik juist aan Sint-Jacobs de hoek omsloeg, kwam trolleybus 3 voorbij. Bah. ‘t Is nu wachten op een 3, 17 of 18 naar de Dampoort. En daarna de trein naar Antwerpen, en daarna de metro naar de Meir. Openbaar vervoer: een groot gemak.

Straks zware vergadering, ‘t zal interessant worden. Misschien slagen we er wel in om, na twee jaar vruchteloos proberen, bruggen te slaan met de andere helft van de groep waar we in zitten.

Ironisch dat dat juist deze week zou kunnen gebeuren.

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ha grappig, ik zit ongeveer 4 keer per dag te pendelen tussen Groenplaats – Opera, wat wil zeggen dat ik vandaag best wel eens toevallig op dezelfde tram had kunnen zitten als u. Tis een kleine wereld he…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.