Actieplan Hecate

‘t Is wel wat, Hecate. We kunnen ze niet thuis laten zitten omdat ze direkt weer buiten zou lopen omdat de mannen heel de tijd met de deur open werken omdat het afbraakwerken zijn en alles naar de container moet.

We hebben ze dan maar meegenomen naam mijn ouders, waar ze eerst een uur of twee in paniek heeft rondgelopen, en zich dan gecamoufleerd heeft opgesteld in de keuken [1.7 MV WMV].

Daarna voelde ze zich helemaal op haar gemak.

En daarna is Nyarlathotep binnengekomen en zat het spel op de wagen. En dan Betty en ‘t was helemaal kermis: Hecate onder zetel, grollen en blazen, bref, miserie.

Het plan is nu om Hecate vandenacht boven te laten zitten en de andere katten (Yog-Sothoth heeft ze ondertussen ook vervoegd) beneden te laten. Er staat boven een kattenbak, dus het zou moeten lukken om het min of meer uitwerpselvrij te houden.

En morgen gaan we kijken naar een kattenpension. Ik heb wat gezocht op tinternet, en gevonden: Dierenpension ‘t Haegeland, dat er goed maar duur uitziet, Dierenhotel Mayar Kela, dat er duur en steriel uitziet en Huisdierenpension Hospitium Animalibus, waar ik niet goed weet wat ik ervan moet denken.

Oewie shalle sie, morgen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.