Gekocht bij Amazon: The Rise

Gekocht bij Amazon:

Onder meer. Joepie!

In mijn verdediging: het was al geleden van 16 november dat ik nog dingen had gekocht. Dat was toen


 • 1421: the Year China Discovered the World. Bijzonder goed in het begin, als hij over China en ontdekkingen in het algemeen spreekt, maar na een pagina of 150 gaat hij in full von Däniken mode, en dat werkt bij mij enorm op mijn systeem. Ik moet de laatste hoofdstukken nog lezen, zo kwaad ben ik op dat boek. Veel van verwacht, goed begonnen, en dan begint hij begod met de Piri Reis-kaart en dingen. Bah.
   
 • Schott’s Original Miscellany. Grappig. Ligt op het werk naast de microgolfoven, en ik neem het bij tijd en wijlen mee naar het toilet. No higher praise is possible. Nu ja, eigenlijk wel, maar bon; het is een grappig boekje.
   
 • Gateway. Nog niet gelezen. Ik heb teveel dingen herlezen vrees ik: de hele Ender Saga, en nu de hele Psychomech-dinges. Maar Gateway staat op de lijst! 
   
 • Sopranos, The – Series 3. What can I say?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

 1. Ik had dat een keer met een boek over Egypte. Het begon aardig, leuk vertellende over de vroege geschiedenis en de legendes en goden enz. maar ging daarna door met “stel nu dat de zeven lichaamsdelen van Osiris verspreid over Egypte een code zijn voor de geheimen van de Ancient Astronauts… Okay…

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.