Meer van hetzelfde als gisteren:

Meer van hetzelfde als gisteren: buikgriep, en de naweeën van iets keelontsteking/griepachtigs. Ik heb ondertussen sinds een half bord kip tikka masala vrijdagavond niets meer gegeten, en ik blijf maar naar het toilet moeten gaan en overgeven. Volgens mij heb ik al sinds gisterennamiddag geen darmwand meer, en heb ik tegen morgenochtend ook geen maag- en slokdarmwand meer.

Maar stom werk moet af zijn, dus hier zit ik weer voor de computer. Ik ga ernaar kijken tot ten laatste half acht morgen (het was beloofd dat het klaar zou zijn tegen dan), en of het dan werkt of niet, ik ga naar huis liggen uitzieken. ‘t Is dat of, vrees ik, het sleept aan tot eind volgende week.

Platte rust tot donderdag.

3 reacties op “Meer van hetzelfde als gisteren:”

  1. Erg he,buikgriep. Valt niet veel aan te doen buiten wachten tot het over is en niks eten. Wel zorgen dat je genoeg vocht binnenkrijgt, heel lastig want ik heb het ooit zo erg gehad dat ik zelfs geen glas water kon binnenhouden. Als drinken wel gaat, dan valt het te overleven. En veel veel veel rusten he, da’s al wat je kunt doen. Sterkte!

Reacties zijn gesloten.