Ugh! Sandra is op schok,

Ugh! Sandra is op schok, aan het uitgaan met allemaal frisse jonge collega’s en ondergeschikten van haar. En ik zit thuis zielig te doen, ha!

Gedimme, niets op tv. Ik ga eens naar de dvd van K-Pax kijken denk ik.

Daarnet voorbij Hans Otten gezapt. Brrr. Ik heb het maar rap weer afgezet: ramptoerisme is niet mijn ding. Zóóó slecht dat het was, rampzalig gewoon. Op kanaaltwee is het The Matrix, ik kwam net op het stukje met de slechte blue screen (as opposed to het stukje met de plasticine op de mond, of het hele grote stuk waar het verhaal op niets trekt), op Jim is het net het einde van de Freaky Frank-idiotie, op vt4 is het van Dirty Dancing, bbc is Olivier Awards, bla bla, niets op tv.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.