Bloody fucking hell!! Ik weet

Bloody fucking hell!!

Ik weet niet wat het is, maar sinds deze middag is er voortdurend iets of iemand met mijn naam en wachtwoord aan het proberen inloggen. Het zou een service kunnen zijn, het zou een oud programma kunnen zijn, het zou iemand kunnen zijn die mijn account probeert binnen te graken, ik weet het niet, maar in ieder geval is het resultaat ongelooflijk vervelend:

The referenced account is currently locked out and may not be logged on to.

Na drie foutieve inlogpogingen wordt mijn account gelocked, en dan kan ik niet meer in mijn Exchange mailbox, geraak ik niet meer ingelogd, blokkeer ik op een screensaver, enfin ja, zit ik zo vast als iets.

Neen, ik heb recent mijn wachtwoord niet veranderd, neen ik heb niets nieuws geïnstalleerd, neen er is niets veranderd an het netwerk, neen mijn computer is nog altijd niet gerebooted, neen, neen, neen.

Als er nu maar een eenvoudige manier was om op de domain controller te achterhalen wie of wat er van welk toestel verkeerd inlogt! Grrr!!

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.