Foei, Zeta-Jones! Ik vind

Foei, Zeta-Jones! Ik vind persoonlijk weinig zo mooi als een zwangere vrouw, maar ze verdient het dat die foto zo onflatterend is. Zo vies staan roken en alles, bah.

En ook nog eens overal gaan rondbazuinen dat ze er zo trots op is dat ze gestopt was met roken tijdens haar zwangerschap, een ware schande.

Neen, dan liever deze 🙂

Het is anders wel wat geweest, een paar jaar geleden, met die bekende vrouwen die zich absoluut zwanger en naakt wouden laten vereeuwigen.

Vaak komen daar mooie foto’s uit (naakt, zwanger, mooie vrouw, professionele fotograaf, what’s not to like?), en dan krijg je dingen als de foto van Cindy Crawford links, of die van Demi Moore voor Vanity Fair een tijdje geleden.

Maar ben ik de enige die denkt dat het soms heel, héél erg slecht uitdraait? Ik bedoel maar, wellicht is Ann Ceurvels een heel mooie vrouw, en heel mooi zwanger, maar die cover van Menzo (denk ik) waar ze als een gestrande walvis over een canapé gedrapeerd ligt vind ik echt bijzonder lelijk.

En eigenlijk was het al een tijdje geleden ook al prijs met Ann Ceurvels: een fotoreportage in P-Magazine, waar mijn hele vorig werk naar uitkeek, Anton op kop. Die foto’s waren zó vies! Ann Ceurvels in de wasbak in één of andere grootkeuken, het zag er meer uit als het uitstalraam vol charcuterie dan wat anders.

Bèh.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.