Ik ben het zó beu

Ik ben het zó beu om op vrije dagen te moeten schrijven “op het werk”, of “ziek”, maar bon: ziek, en op het werk.

En ik had nochtans dure eden gezworen dat het de laatste keer zou zijn, en dat het niet meer zo gebeuren, en dat ik voortaan gen weekenden en een nachten meer zou doen.

Feck. Er moesten tegen maandag twee dingen af zijn: een tijdslijn voor een klant en een kandidaatstelling voor een offerte. Dat eerste is ongeveer een dag werk. Dat tweede dacht ik dat het gedaan zou geweest zijn door Andere Mensen. Dat bleek dinsdag niet het geval te zijn. Dinsdagavond ziek gevallen (oofdpijn, keelpijn, spierpijn, the works). Vrijdag dan maar met koorts naar het werk getrokken om die tijdslijn te doen en zoveel mogelijk van de kandidatuur.

Needless to say, het was niet af vrijdag. En ik had negatieve goesting om de nacht te doen, dus was dit de enige mogelijkheid: zondag hier zitten.

En ik kan niet zeggen hoe beu ik dat ben.

Doe mee met de conversatie

8 reacties

 1. werk. há. ziek. há. ik zit sinds deze morgen al heel de tijd mijn ogen met een doekske af te deppen omdat anders het wondvocht dat van mijn oogleden druipt mijn zicht net iets te veel belemmert, huid is namelijk letterlijk weggewreven. (warm+pollendinges=megapijn overal). ik zou fotos kunnen sturen, maar ge moet toch noch kunnen eten vandenavond, dacht ik. gross you out big time!

 2. Ik zou zeggen: verhuis tijdelijk naar hier bij ons thuis. De kat verliest in de zomer geen haar meer, de kuisvrouw komt alle weken en dus wordt er gestofzuigd en al, én, best of all: de muren zijn hier zo middeleeuws dik dat het in de loop van de dag op het eerste verdiep nooit boven de 18 graden wordt, en beneden gewoon zelfs niet meer dan 15 graden! Ha!

 3. U bent het beu. Ik kan er me wat bij indenken. Kon een van uw collega’s niet met u samenwerken?
  Nam niemand uw werk over in geval van u ziekte?
  Tuurlijk tevoren gevraagd.
  Moest u wel? was die deadline wel redelijk, zou de klant misschien begrip hebben gehad indien u het met hem had opgenomen?

  Moest dit zo en kunt u de volgende keer voor zijn?

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.