Kijkt kijkt, Joyce De Troch

Kijkt kijkt, Joyce De Troch doet Madonna. In Maxim van deze maand. Zo komt die scanner nog eens van pas 🙂

Heh. Wat er mij aan doet denken: semi-grappige Joyce De Troch anecdote.

Ik stond een maand of zo geleden achter Joyce De Troch in de rij aan de kassa van de GB aan de Dampoort, toen plots iemand riep “ey! ik heb u op tv gezien!” Ik vermoed dat mevrouw De Troch het zelfs niet gehoord had, maar wat bleek? Het was iemand die mij op tv gezien had, voor die lancering van dekust.org, ha!

Ahem. Eigenlijk zelfs niet semi-grappig.
Maar op het moment zelf wel een beetje surrealistisch 🙂

4 reacties op “Kijkt kijkt, Joyce De Troch”

  1. Hehe,zalige anecdote. Tis eigenlijk straf dat ik nog niet op tv ben geweest, er staat bekan elke dag wel een camera ploeg op de Groenplaats iets te doen met voorbijwandelend volk, en mijn school is daar 15 meter vandaan. Allé, volgend schooljaar wat meer mijn best doen.

Reacties zijn gesloten.