Nummer één: de Croatische website.

Nummer één: de Croatische website. Niet lelijk. Home, About Us, News, Test, Forum. Forum is standaard PHP-dinges.

Vindt dat het nodig is dat een firma de website designet en programmeert. En dat het moeilijk is om voor continuïteit van de content te zoeken.

Next: website van Vuk Vrhovac Universuty Clinic, die blijkbaar een voorloper was van de algemene board-website.

Next: Israel, die heel proper is. Eén sectie voor publiek en één voor medisch personeel. Publiek is onderderdeeld in type1 en type2. Nieuws op de home page, zodat mensen terugkeren naar de website. Activities in een scrollbar. Geen engelse versie, enkel hebreeuws. Zou willen EN, russisch en arabisch hebben. Niet-publiek onderdeel is paswoordbeveiligd, maar we mogen niet spreken over wat we zien, want Zeljko vindt dat we dan teveel tijd zouden verliezen.

Next: nederland. Margot had even de URL mistypt. Locaal en regionaal, over Nederland en over de associatie, chat/forum/diaries/professional meeting rooms, en dan één deel over alles in het algemeen. Andere nederlandse site: www.sugar.nl, specifiek voor jongeren. Wijs! Doe, vraag, vertel, lees, eet, surf.

Next!! Zeljko zet er vaart achter, Margot heeft nauwelijk tijd om iets te zeggen, de sloor. En het is net zo’n interessante site, ik zou daar echt graag over doorvragen.

Alles dan. Malta. Redelijk standaard jaren 80 design. En eigenlijk meer vanity site dan iets anders. Zijn wel in gesprekken om online membership fees te laten betalen.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.