All stars

Dag 11 ondertussen al. Ellen daagt Sabrina uit voor de discipline uithouding. En ze gaan 30 kilometer van de ronde van Vlaanderen fietsen. Hoe onmetelijk interessant.

Thierry is er al van overtuigd dat hij zou willen winnen. En gisteren was hij zogezegd content dat hij genomineerd was.

“Ellen iek stop! Iek zent muug!” Ja, zo kennen we Sabrina wel.

Jeroen vindt het een goeie zaak dat de drie mannen genomineer zijn. Yeah right. Maar hij denkt wel dat er geen taktiek aan te pas gekomen is tot recent, dat het gewoon een toevalstreffer was. En hij beschrijft deze Big Brother als “de meest geschifte en onvoorspelbare ooit”. Ook yeah right.

En ondertussen zijn Ellen en Sabrina verkeerd gereden. De goeles.

En nu is Ellen gewonnen.

Kelly daagt haar al direkt uit in uithouding. Ze moeten het zo lang mogelijk uithouden in de dagboekkamer met vieze vlaamse schlagermuziek, dat nummertje van Bart dus, op maximum volume. En Ellen geeft het natuurlijk het snelst op. Kelly baas dus.

Ah kijk, en tijdje later: “kinderkot” zegt Thierry. Buiten zijn ze aan het vechten en smijten met scheerschuim, en Jeroen en Thierry zijn daar niet voor te vinden. “Als ik blijf, dan ga ik voor dien Big Boss en poef ik ze buiten dat het niet meer kan”. En moest Thierry zijn vrouw daar zitten, al die andere vrouwen zouden op hun kop krijgen. Haha!

De volgende die weg moet is Thierry. En hij is toch maar content denk ik. En nu naar zijn vrouw gaan zeggen dat hij toch een kind wil of zo zeker?

Hij vindt dat hij er te oud voor geworden is, voor het spel.

Ho kijk, ze hebben zijn vrouw derbij gehaald. Met tatoeages en al! Hij ziet er content uit, bless his little heart.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.