Laptop on the fritz

Mijn laptop is er weer aan. Brzzzt-klik, brzzzzt-KLIK, dood. Soms na een half uur, soms na een hele dag.

Vrijdag gebeld naar de mannen waar ik hem gekocht heb, probleem omschreven, en ze zeggen mij dat het wellict de ventilator is die afslaat waneer dat niet mag, en dat daardoor de harddisk oververhit geraakt en afslaat. En dat ik hetzelfde moest doen als vorige keer (met het scherm): goed inpakken in een doos, en dan sturen ze er een koerier om.

Vanmorgen sta ik dus die computer in te pakken (bubble wrap, mmm), en dan als ik de doos heb dichtgeplakt besef ik dat ik geen nummer heb om erop te zetten.

Ik bellen. Probleem uitgelegd. Ene Filip (Philip? Philippe?) zou me terugbellen. Een uur later, een vriendelijke jongen van Gentse tongval en meer technische dan customer service persuasie aan de lijn (verfrissend, maar ik kan me inbeelden dat het behoorlijk disconcerting moet zijn voor de gemiddelde klant). Dat het verzekerst de harddisk is, en dat ze mij een nieuwe gaan opsturen, en dat ik de computer dan maar moet opensmijten en de nieuwe harddisk erin moet poefen.

Ahem. Ik houd mijn hart al wat vast, ik heb nog nooit zo’n laptop opengevezen…

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Hola dan gaat ge het nog lastig hebben. Ene in mijn klas had zijn laptop opengesmeten voor iets te doen (denk ook HD verwisselen) en had daarvoor zijn toetsenbord moeten loskoppelen. En dat was met de beste wil van de wereld niet meer mogelijk om dat terug aan te koppelen, wegens te rigide en fragiele kabel. Ik weet niet wat er van geworden is maar ik raad u aan: doorbreek geen warranty seals, anders hebben ze u bij uw kloten.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.