Liefde is blind

Ik heb nooit kunnen kijken naar Blind Date zonder een China Syndrome van plaatsvervangende schaamte. En het schijnt tegenwoordig nog erger te zijn dan een paar jaar geleden, wist denk ik Humo mij onlangs nog te vertellen.

Dit fragmentje [6.17 Mb MPEG], godzijdank zonder geluid, werkt in deze geheel vooroordeelbevestigend.

Brr. [via Bruno, via Ferket]

2 reacties op “Liefde is blind”

  1. Doet mij een beetje denken aan die madam die met haar borst een leeg blikje bier kon pletten (zo wham!), da kunt ge denk ik nog wel vinden op ebaumsworld (goegelen). Da ding floepte er ook uit hehe, en die had da vrij laat door. Het coolste aan dit was de reactie van het publiek: zo lachen met en wijzen en plaatsvervangende schaamte en al. En goed letten op die madam in het midden (van de 3 kandidates), die zit daar ook van ‘ahem, cut!’.

Reacties zijn gesloten.