Photos en vrac

Station Gent-Bampoort: Germinal Beerschot Antwerpen toont zich van zijn beste kant.

Op de bus naar Sint-Denijs. Altijd interessante mensen. Ik was een beetje bang van die meneer, hij zag er uit als een marine op zoek naar aliens.

Mijn eten voor vrijdagavond, en daarnaast de ingrediënten van Sandra’s lamscurry van gisteren. Hmf.

En op het werk is de plant op Lieve’s bureau aan het bloeien alsof er geen morgen is: eerst heeft ze een ferme groeischeut gekregen, en dan zijn er op het einde van haar tentakels allemaal kleine kleine witte bloemetjes uitgebroken.

De buurt van het werk, ‘t is trouwens ook wel iets. Pak nu dit: broederlijk naast elkaar Rythm [sic] center, Galaxi Telefoon Internet Café en Begrafenissen Maes. Of nog: dat het wel lijkt of iedereen in de GB aan de Dampoort koopt Kaiser Pils. Of ook: dat ik na al die jaren nog niet gemerkt had dat er naast de Metropol een straatje is dat naar nergens leidt.

 

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Dat plantje met die witte bloemekes, heeft dat toevallig een heel zoetige vanille-achtige geur? Die hebben wij hier “op’t alléjke” staan en da ziet er hetzelfde uit. Al de 2de keer dit jaar dat da in bloei komt (begin v/d zomer ook al) en daarvoor nog nooit!! (staat er al n paar jaar).

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.