Dag 15

Katja heeft spijt dat ze Mathousca genomineerd heeft. Bleiring dus. En Gioia wor geg van de situatie: ze zijn nog allemaal kwaad op Kevin. Of was Peggy nu kwaad op Douglas? ‘t Was in ieder geval iets van een vuige smeerlap.

Allez, John en Kristof ontmoeten Mathousca op de nieuwe locatie: een boerderij duidelijk. John had al direkt iets van “verdikke dat riekt hier naar stront”, hah.

Hannes vindt het niet spijtig dat Mathousca wegging, dat de groep er toch niet veel aan had. En hij gaat er voor zorgen dat er ondanks de spanningen geen ruzie is. Hij voorspelt dat er volgende week weer twee mannen zouden genomineerd worden.

In de boerderij zullen ze in de stal moeten slapen.

En in het huis is het nu weer boel: Kevin verstopte zijn sigaretten, en Douglas deelde zijn sigaretten, dus nu deelt Kevin ook zijn sigaretten. Ne kontlikker, concludeert Peggy. Vanessa zegt ook iets, maar ik begrijp het niet geheel.

Peggy had verwacht dat zij erbij zou zitten: ze loopt heel de tijd bezig, is heel de tijd aan het opruimen, en doet voor de rest niet te veel zot. Ik hoop in ieder geval dat zij er volgende week uitvliegt.

En nu heeft Vanessa het nog altijd moeilijk met dat “mottig waaf” van Kevin. Zij dacht ook dat ze erbij zou zijn, omdat ze geen poepken is maar al de andere wel.

Iets later op de avond: praktisch iedereen zat. En nieuwe opdracht. Olympische disciplines, per sport medailles, die omgezet worden in euro’s. En vanavond al voorbereidingen. En ze mogen een vlam niet laten uitgaan.

Kristof is van den boerenbuiten, dus dat zou nog moeten meevallen.

En ze hebben Katja een vibrator gegeven: ma allé big botheeeeeeeeeeeer!!! En ze kruipt er natuurlijk direkt mee onder de wol. Ughhh. En ze geeft er running commentary bij. Ik ben nog altijd benieuwd naar de loodgieterij trouwens. En –EEIK– NU GA IK MIJN OOGBOLLEN MOETEN WASSEN!!! Katja van achter gezien met een string aan!!

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.