Week 6

Tiens, flashback op die Kevin. “Ze hebben van mij iets gemaakt, en dat is niet de echte Kevin,” och here, we gaan er nog medelijden mee moeten krijgen.

Miljaar ‘t was vrijdag blijkbaar echt triestig in het huis: Vanessa de enige nog wakker. Zat, natuurlijk.

En nu, live in het publiek ook in orde Vanessa: “àààà dieën otto! daa begint echt mijn foef van te bonzen!!”

Afijn, nominaties:

  • Peggy: Kristof dat hij wel populair is maar dat hij gisteren heel luid aan het roddelen was over de meisjes dat ze lui waren en niets deden, en daarmee. En daarnaast John, omdat ze weet dat hij populair si en dat hij er niet bij zit.
  • Vanessa nomineert ook John en Kristof, omdat ze ze heel erg graag heeft, want misschien gaan ze nar een andere locatie. John omdat ze zeker weet dat niemand hem gaat nomineren, en Kristof omdat ze uit elkaar gegroeid zijn en alles.
  • Mathousca heeft er een hele nacht over nagedacht en nomineert Vanessa en Kristof. Vanessa omdat er volgens haar maar twee mensen gaan genomineerd worden, en Kristof omdat ze denkt dat die ook door niemand gaat genomineerd worden.
  • Kristof kiest voor “mensen die buiten een relatie hebben”, de hypocriet! Dat is, voor de goede orde, Peggy en Mathousca. De ongelooflijke hypocriet.
  • John nomineert ook Peggy en Mathousca. Hé wat is dat een “toeval”. Pfff. Waarom Vanessa niet? Hij vindt ze alledrie toffe meiden en “hij kan er echt geen reden voor geven”.
  • Douglas pakt Peggy en Kristof. Hij kan zich waanzinnig amuseren met de andere, en Peggy gaat te vroeg slapen en ze drinkt niet genoeg. Kristof is een stil water waar niet veel uitkomt blijkbaar.

Resultaat dus: Kristof en Peggy. Peggy buiten zeker? Of het zou moeten zijn dat Kristof zijn mean streak naar boven komt deze week.

Kristof krijgt nu ook nog een geheime opdracht, ze willen hem duidelijk in het huis houden dus. Pfeh. Hij moet in een race tegen de tijd iets doen. En als de opdracht slaagt, krijgt één van de bewoners zijn partner 12 uur te zien. Heh.

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Maar Godfried Daneels staat wel aangeduid als het most likely om de poop, ahem pope, op te volgen. Al weet ik niet of dat wel goed is. Kzou dringend eens wat meer inzicht moeten krijgen in Gordfried Daneels, de persoon, en zijn meningen over abortus, condooms, sodomie en migrantenstemrecht 🙂

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.