Week 4

Zoals ik al zei een tijd geleden: als ze nu eens voor de laatste keer het publiek gewoon zouden laten nomineren, zonder tussenkomst van de mensen in het huis zelf.

En dan ongeveer dit scenario: “beste bewoners, vandaag een iets andere procedure: we laten de keuze helemaal aan de kijker over”. Waarop natuurlijk protest: “als dougie weg moet walter dan zijn wij er ook allemaal vandoor”. En dan de gedroomde inkopper: “wel, we hebben eigenlijk goed nieuws en slecht nieuws voor jullie”.

He bah, ’t is niet zo: nog één iemand gaat eruit, en de drie overblijvers gaan er pas volgende zodag uit, pff.

Dus dan blijft Douglas erin of zo? Achterlijk.

Ze gaan een hele speciale week tegemoet. Als de live-uitzending voorbij is, ontvangen ze speciaal bezoek voor een speciale opdracht, en krijgen ze een paar buitenopdrachten; op zaterdag een heel speciale bezoeker uit het buitenland, en volgende week zondag een hele speciale dag.

Ze moeten nu toch iets gewaar worden? Kch.

Aaargh! Gisteren mochten ze een kapper ontvangen, en Kevin wou daar eergisteren niets van weten: “m’n kloeëte!” alleen zijn eigen coiffeurs mogen aan zijn haar komen. Djayzus.

Het contrast kan niet mooier zijn: op de vissersboot zijn ze aan het polonaise dansen, in het midden van de nacht, gewoon om de leute. En in het huis zijn ze zat, ruzie aan het maken, vloeken, het kan niet op.

Tiens, Hannes had blijkbaar weer iets gisteren met Big Brother, maar ’t is niet duidelijk wat.

Vanavond genomineerd: Vanessa en Douglas. Wat. Een. Verrassing.

  • Kevin kiest voor Vanessa wegens omdat Douglas altijd zijn maatje was geweest.
  • Hannes doet allerlei toespelingen, alsof hij weg zou gaan en zo. Vreemd. Hij gaat voor Vanessa, maar eigenlijk was hij liever zelf weggegaan gelijk. Weird.

Hrm. Dus ’t is gedaan of zo? Douglas gaat er volgende week uit? Akelig. Belachelijk. De meest populaire mens bijft er gewoon in. Degoutant.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.