iTunes, Napster, meet MSFT

Ik hoop dat er een manier is om mijn passport naar een nieuw e-mailadres te laten punten. Nu verwijst mijn passport (dat ik gebruik voor MSDN, voor Reader, voor vanalles van MSFT eigenlijk) naar mijn hotmail-adres, en dat wordt zo gespamd als maar kan zijn: het is er nog één van lang voor Hotmail van Microsoft was, en ik zal het ook wel een paar keer als officiële mail ergens gebruikt hebben, dus ‘t is eigenlijk niet te verwonderen.

Microsoft announces plans to open a music-download service in early 2004. Link
[Boing Boing Blog]

Alla. Dus, hoe zit het voor 2004? “Blogging tool“, een concurrent voor Google en een concurrent voor iTunes. Hehe. I, for one, welcome our new Microsoft overlords.

Laat een reactie achter

Zeg uw gedacht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.